Notjustme

Tjolahopp

Allmänt Permalink0
Hej! Hur mår ni? Jag är så trött efter jobbet att bloggen helt prioriterats bort...
 
Förra helgen var vi i Sundsvall och hälsade på min pappa, farmor och farfar, farbror och faster :) bilresorna gick jättebra!  
 
På jobbet hade vi öppet hus som en annan form av föräldramöte vilket gick jättebra 😀 alla avdelningar stod för en aktivitet de kunde göra med barnen 😊 
 
Tränade jympa i måndags och drooog iväg mig i torsdags för cirkelgym! Var så trött så jag inte visste vad jag gjorde där men när passet drog igång var jag glad att jag var där! 
 
I fredags lagade Gustav supergod middag och sen stack han iväg till några kompisar och jag åt popcorn i soffan 😊 
 
Igår städade jag här hemma, Gustav hämtade jullådorna och på eftermiddagen åkte vi och köpte tomtekläder till mio och sen åkte vi hem till mamma för adventsmys!  Vi pysslade, drack glögg, åt middag och fikade - tradition! 
 
 
 
Puss/J 

Ny hårfärg

Allmänt Permalink2
Jahapp vabbade tisdag, onsdag och har bara varit hemma. Så när Gustav tog över och va hemma i dag var det väldigt skönt att ta en promenad i den krispiga luften!!! Är förövrigt nöjd med mitt beslut att tona mörkare igen (när jag försökt få det ljusare successivt i ett år haha) 
Sol ❤
 
Vad tycker ni?
 
Puss/J 

Plötslig VAB

Allmänt Permalink0
Idag blev det plötsligt VAB. När jag kom hem från träning igår så hade Gustav precis lagt Mio som fått feber på kvällen... 
 
Idag skulle jag och Hanna gå på kurs hela dagen, det var verkligen min tur att ta vabben, så typiskt! Men men allt för lilla Mio. 
 
När han vaknade var han på världens myshumör! Han undrade vart Gustav var... Jag sa att han jobbar, och att han hjälpte Mio inatt med Alvedon för att Mio hade feber. Han tog fram sina snuttisar som han kallar "ninni" (nyckelpiga)  och sa "ninni fever?" och kollade öronen hihi sötnos. 
Vi kollar fortfarande nicke nyfiken i sängen :) 
 
Puss/J 
Till top