Notjustme

Ljusare tider!!!

Allmänt Permalink0
Vilar fortfarande från träningen...det är så frustrerande!!Hänger mycket hellre på friskis än i soffan, så är det verkligen. Får myror i benen om jag bara är hemma efter jobbet..vad gör man lixom när maten är lagad, äten och disken är ren?!Inte van att ha så mkt tid här hemma.

Åh vet ni, när jag var päväg till jobbet idag vid 07.45 var det ljust ute!!!:D Så himla skönt!på jobbet idag var det skön stämning och även denna dag gick fort :) En bra dag helt enkelt!

Idag är det Donken-tisdag för Gustav som åker direkt från jobbet till träning och för mig innebär det sallads-tisdag :) idag blir det fetaost och kyckling och massa annat gott.

Förkyldningsuppdatering: inte ont i halsen längre *peppar,peppar* och planerar att kunna träna på torsdag :D håll tummarna!

Puss / J

Chili!

Allmänt Permalink0
Tjohooo!!

Ligger i soffan efter en jobbdag. Imorse när jag vaknade kände jag mig inte bra i förkyldningen..:/ var såå nära att stanna hemma men jag klädde ändå på mig och åkte till jobbet. Har haft ont i en vecka nu i halsen och knaprat ZYX (jättebra halstabletter från apoteket) som aldrig förr. Igår läste jag på förpackningen där det stod att jag inte får äta dom mer än 7 dagar så nu får jag klara mig utan dom..idag har jag iaf kunnat äta utan att det känns som att jag sväljer rakblad...bra tecken!

Jobbdagen började med 2 timmars planering vilket var skönt, vi lekte sen inne innan maten, åt lunch, vilade, hade miniröris och sen gick vi ut i det underbara vädret :D att man blir så glad över att solen tittar fram!:) helt plötsligt var klockan 16.30 och jag skulle hem - dagen gick sjuukt fort!

Nu ska jag laga Chili con carne innan min älskling kommer hem!

Puss / J

Lördag/Söndag

Allmänt Permalink0
Igår var det ju Salsa vilket var skitroligt!!!:) Vi dansade i 2 timmar och lärde oss massor och efter det gick vi till en nystartad restaurang här i Tyresö - jättemysigt och gott!!

Vi alla fick en minibubbel att släcka törsten med innan maten :)

Mmmmm vi fick både förrätt, varmrätt och efterrätt och här är den underbara rödingen. Förrätt:kallskuret renkött på en salladsbädd och efterrätt:päron med sorbeglass

Idag mötte jag Frida kl 12 vid Nacka forum, för att det var en löningshelg så var det väldigt lugnt och skönt i butikerna :) vi shoppade massor och åt lunch tillsammans. När vi var klara med shoppingen bestämde vi oss att överraska våra sambos och åkte till liljeholmen för att kolla på deras innebandymatcher :) Det blev en riktig heldag med Frida åååh så mysigt det var <3


en vilopaus i soffan :)
Nu ska jag slappa i soffan med min bättre hälft :)

Puss / J
Till top