Notjustme

Hosta

Allmänt Permalink0

Mio har fått jobbig hosta nu och är hemma idag igen. Han var ju på förskolan igår...pedagogerna säger att det är jättemånga barn som är sjuka nu så det är inte konstigt att han smittas på nytt när hans immunförsvar redan är drabbat.. 


Mamma hämtade Mio igår och när Gustav kom hem handlade vi. Hade så ont i ryggen att jag fick sitta kvar i bilen när vi skulle in till systemet! Fick skicka bilder på det jag ville ha. Haha 

Igårkväll när Mio sov bakade vi till ikväll 😊 luktar gott i hela huset 😋 

Idag blir en mysdag här hemma, tur att städning och handling är klart!  

Puss/J 

Städa städa!

Allmänt, Graviditeten Permalink0

Mio är på förskolan idag så då tog jag tag i städningen, plocka undan, torka bänkytor, putsa speglar, dammsuga och torka golven... Värsta träningspasset ju, helt slut 😄 haha var tvungen att ta en paus.


Sen blir det lunch, dusch och i eftermiddag ska jag och Gustav handla inför imorgon 😊 

Puss/J 

Fortsatt VAB

Allmänt, Graviditeten Permalink0

Har mycket att göra den här veckan inför på fredag när jag ska ha tjejmiddag. 😊 Jag blir inte alls lika effektiv när Mio är hemma. Min energi går åt till honom och så ska det naturligtvis vara! Idag hade Gustav kvällsmöte på jobbet och sen direkt träning så Gustavs pappa kom förbi efter jobbet för att leka med Mio. Gissa om han blev glad 💙 


Ett litet bollhav 😊
Lera kan han leka länge med!
Koja med farfar 😄
En trött sötnos innan läggning

Imorgon ska Mio till förskolan. Håll tummarna att han inte får feber i natt! Han har inte haft feber efter igår natt och är sig själv fast rosslig. 


Puss/J 

Till top