Notjustme

Heej

Allmänt Permalink0
Veckan började med planeringsdag på jobbet då förskolan hålls helt stängd. Kändes märkligt att vara utan barnen på huset..lugnt och skönt ;P

I helgen kunde jag inte låta bli att köpa lite julpynt :P haha det kan ju faktiskt ta slut.

En jättefin snöflinga med ett värmeljus i mitten, ska hänga i fönstret :)Siffror som man sätter fast med en pigg in i blockljus, ställer på ett rektangulär fat, lägger lite mossa och de glittriga hjärtana och vips så har man en adventsljusstake :)


En girlang att hänga på ytterdörren

Köpte sen lite jobbkläder:


Sneak peak på min halloween/maskerad utklädnad till på lördag :)

Puss / JEnergi!!

Allmänt Permalink0
Tjohoo!

Igår var jag och G hemma och gjorde hemmagjord jättegod pizza och kollade på Lost, såklart :) är inne på 3e säsongen nu..haha vad händer egentligen? det börjar spåra lite nu.

Imorse när jag vaknade hade jag massor med energi :) Jag har ju legat hemma i några dagar och vilat och kroppen har verkligen fått vila. Känner mig mycket bättre nu!!Feber är borta och kvar är lite halsont... Så när jag vaknade och kände mig bättre ledde det till att all energi jag sparat på hela veckan kom på en gång :):) Jag åkte till Solna och mötte mamma och Johanna. Vi gick på en hälsomässa och sedan gick vi lite på stan för att avsluta med take away från Därmed Pasta som vi åt hemma hos mamma. Kom hem för en timme sen och det har varit en superdag :) <3 Mamma är ju superupptagen/uppbokad typ varje dag och Johanna pluggar i norrköping så vi träffas inte så ofta längre :(

Nu sitter jag hemma och äter glass och ska kolla Grey´s anatomy :)

Imorron väntar en dag på stan med Frida! Vi ska hitta en vinterjacka till jobbet till mig och hinna med en fika/lunch :)

Puss / J

Hemma från jobbet :(

Allmänt Permalink0
Hej!

Blev jättedålig igår på jobbet så jag var tvungen att åka hem :( grym huvudvärk och Feber - Kände mig helt yr i huvudet. När jag kom hem åt jag en smörgås och drack te och sen sov jag i soffan....Gustav kom hem med lite nödvändigheter och det blev soppa till middag.

Jag har hållt mig väldigt bra ifrån att bli sjuk sen jag började jobba på förskola för snart ett år sen! Jag har inte haft en enda sjukdag :) Igår och idag är mina första och det kommenterade vår receptionist på skolan som vi sjukanmäler oss till! Hon blev lite chockad när det var jag som ringde och undrade vad jag gjorde som har klarat mig så bra?! :) haha Jag ska ju inte ljuga och säga att jag inte varit sjuk för det har jag...men jag har kämpat på endå och legat deckad på helgerna ibland...

Känns tråkigt att vara hemma...älskar ju mitt jobb och idag missar jag även vårt fredagsfika..får ha eget fredagsfika här hemma!

Puss / J
Till top