Notjustme

Julmys

Allmänt Permalink0
Vilken mysig söndag! Jättegod lunch hos Johanna med Vanessa och Tone och sen dunderfika hos mamma och Tomas :) 
:) 
 
Imorgon kommer en familj på förhandsvisning här hemma kl 15...fick vi reda på för några timmar sen!! Ahhh bara att städa igen. Håll tummarna att dom vill ha den så vi slipper visning.
 
Puss/J 

Julkänsla

Allmänt Permalink0
 
Vilken julkänsla jag har idag, not!! Har inte pyntat hemma eftersom att det är visning nästa helg. Brukar ju annars ha kommit igång rejält med det plus att det regnar :( 
 
Men nu är jag påväg att träffa tjejerna utan barnen och sen plockar Gustav och Mio Upp mig för att åka till mamma och Tomas på första adventsfika <3 så en bra dag blir det iallafall :) 
 
Puss/J 

Pysseltips

Allmänt Permalink0
Idag gjorde jag glitter och paljettflaskor till Mio :) kom ihåg att dom bästa leksakerna inte behöver kosta mycket! Pratade mycket om julklappar igår med Johanna och Vanessa och det känns så jobbigt med hetsen kring att ge barn så mycket paket...det är klart att Mio ska få några få julklappar men vi kommer verkligen inte överdriva! Känns som att man kan lägga dom pengarna på barn som VERKLIGEN behöver det istället <3 
 
Det du behöver till det här pysslet är petflaskor och innehållet du vill ha i. Man kan stoppa i vad som helst: makaroner, små bollar, fjädrar, pärlor....ja bara det är fint för ögat eller låter roligt - ha fantasi :) Idag valde jag vatten, karamellfärg, paljetter och glitter. Antingen skruvar du åt hårt (och kollar den ofta så att den sitter) eller så kan man limma korken som jag brukar göra så är man säker på att den sitter fast!
 
Resultatet:
 
 
Mio vänder och vrider dom och är nog rätt nöjd med dom nya leksakerna :) 
 
 
Ett litet tips från mig 
 
Puss/J 
Till top