Notjustme

Gymmet

Allmänt, Graviditeten, Träning & Mat Permalink0
Idag har jag jobbat och huvudvärken är borta! Äntligen!!! Måste kolla med min barnmorska om det är normalt att ha så ont i huvudet under graviditeten.... Roligt är det iallafall inte! 
 
Efter jobbet kom Finaste Nora hem hit och åt mellanmål med mig och sen gymmade vi :) 
 
Gick hem i mörkret (visst är det ganska mysigt?!) När jag kom hem hade Gustav gjort köttbullar, potatis och gräddsås - MUMS! 
 
Imorgon är det torsdagsfika på jobbet och det är min avdelning som står för fikat :) jag tog sista energin och ställde mig och bakade kladdkaka med apelsinkrokant för det är mina fina kollegor värda :) 
Nu ska det bli skönt att sova, gick ju upp kl 5.00 Imorse (öppnar på onsdagar) är rätt trött nu!! 
 
Pusss / J 

Socker

Allmänt Permalink0
Är så jättesugen på godis, choklad, kakor - sött!!! Det är så svårt att motstå! Har ätit frukt och väntar på midag, hoppas det blir bättre efter det :) oftast blir man ju sötsugen när man är hungrig! 
Puss/J 

Magen

Allmänt Permalink1
Har känt bebis ganska länge nu men nu har jag även börjat se utanpå magen när han sparkar! Ja det är en han <3 så mysigt!! 
 
Magen växer och växer :) Jag älskar det även fast det kommer med några krämpor. Växtvärk, kliande hud (Dränker mig i olika bodylotion/butter så fort jag kan), små kramper på båda sidorna av magen (kan det va sammandragningar redan?) och ont i rygg... 
 
Vad hade ni för krämpor?? 
 
Konstigt att man ena sekunden kan känna sig finast i världen med kulan och andra tvärtom??! Ska fokusera på det första! Kroppen förändras och det är bara att följa med, det är ju rätt häftigt :) 
 
Till lunch gjorde jag pyttipanna, Mums!
 
Puss / J 
Till top