Notjustme

Snaart

Allmänt Permalink0
Det var väldigt mysigt igår i stan :) vi kollade på Hm och jag shoppade lite nytt vilket typ aldrig händer! Sen åt vi middag, jag åt en ceasarsallad och kom till ceasarsalladshimlen :D mums!!!!
 
 
Är såååå taggad på semester nu!!! Sista dagen imorgon sen är det 5 veckors semester som gäller :D underbart! Vad ska vi då göra på semestern i familjen Tegebro -Persson? Jo vi firar in ledigheten med familjen Rehn med barn imorgon <3 Det blir grillning hos oss :) 
 
Sen ska vi till Gotland där vi hyr ett hus tillsammans med mamma och Tomas :) vi ska till Skåne med ett gäng kompisar med barn och så ska vi renovera här hemma. Och såklart hinna ta dagen som den kommer, bada och äta en och annan glass :) 
 
Puss/J 

Midsommarhelgen

Allmänt Permalink0
Vi bilade ju till Gustavs morbror i Skåne i torsdagsmorse. Bilresan gick väldigt bra. På kvällen landade vi hemma hos Anders (Gustavs morbror) och åt middag med resten av Gustavs släkt på mammans sida som också var där över helgen :) 
 
På fredagen/midsommarafton var det jättevarmt!!! Mio badade 3 gånger och vi letade verkligen skugga. Gustavs morbror har tagit över deras föräldrars gamla hus och renoverat upp. Så fint och ligger precis vid en å. Trädgården är fantastisk! 
Mio läser bok på morgonen <3 
Hunden och Mio badade lika mkt tror jag haha 
Jag och en nyvaken Mio redo för midsommarlunch
Gustavs kusinbarn :) 
Midsommartårta :) 
Mina snyggingar!!!
Gulle!!
Huset från baksidan
Middagsutsikt över en fantastisk trädgård 
 
På lördagen åkte vi på utflykt till en utställning. Det var installationer i en väldigt häftig bokskog :) 
 
Här fick man hänga en önskan i träden :) 
Här var det ett jätte tetris mitt i skogen :) 
Mio kompis <3 dom pussades och busade :) 
Mio var med på farmors födelsedagskryss :) 
Resorna gick över förväntan :) det är så bra nu när går för då får han ut mycket energi och rastlöshet snabbt när vi stannar och äter lunch och "rastar" honom :P 
 
Ska till Gotland och Skåne en gång till den här sommaren så hoppas de Resorna går lika bra :) 
 
Puss/J 

Mot stan

Allmänt Permalink0
Är påväg in till stan för att träffa Angelica :) vi ska kika lite i butiker och kanske äta middag! Att bara åka iväg direkt efter jobbet utan Mio är busigt :p vardagslyx som småbarnsförälder! 
Bjuder på en selfie tagen i en underbar skog i midsomras. Försökte få till en bra buss-selfie men efter 15 bilder (och säkert någon blick) gav jag upp haha
 
Puss/J 
Till top