Notjustme

Söndag

Allmänt Permalink0
Vi har fått mycket gjort idag och det är tack vare att Mio varit hos farfar och Stina hela dagen. Dom hade haft det jättebra! :)
 
Nu står det lådor lite här och där vilket är lite konstigt! Det snurrar så mycket i huvudet just nu. Mina tankar går från jobbet, till flytt, till Mio... Men det är väl oftast så att allt händer på samma gång.
 
Mio sover nu och jag saknar honom redan <3 
Vårat fina sovrum haha 
 
Gustav är iväg och spelar spel hos en kompis och jag ska njuta av den här söndagskvällen i soffan framför bachelor in paradise :) 
 
Puss/J 

Paus

Allmänt Permalink0
Söndagar hemma innebär numera barnvakt åt Mio och flyttstök för oss! 
 
Skulle aldrig gå att packa med en supernyfiken Mio här hemma som tycker att han är expert på att "hjälpa till" haha 
 
Nu tar jag en kaffepaus med muffin jag bakade i veckan och den godaste kakan som finns!!!!
Kakan är från delicato men finns bara under alla hjärtans dag tider.... 
 
Nu ska jag packa lite mer sen hämta Mio och veckohandla.
 
Puss/J 

Kroppen

Allmänt Permalink1
Igår åt vi hämtmat från thaien och så tonade jag håret (äntligen) och sen kollade vi film i soffan. Idag startade jag dagen med ett jympapass på friskis :) härlig start! 
Ett försök att visa hårfärgen. Den perfekta brun/röda nyansen som inte är för mörk lyckades jag välja den här gången :D yeey! 
 
Har förövrigt gått ner till min målvikt efter graviditeten! Sååå glad :D att jag blir starkare och starkare och att musklerna börjar komma tillbaka är helt underbart! Är inte "klar" på långa vägar men är en bit på väg iallafall.
 
Att kroppen har förändrats är inge snack om saken. Har fått köpa nya bhar och en större storlek i kläder. Men det kan jag verkligen leva med! 
 
Får till 2-3 pass i veckan och är så grymt nöjd över det!! Det finns ju inge roligare :) för att inte prata om känslan när man tränat. 
 
Puss/J 
Till top