Notjustme

Herre jesuuus!

Allmänt Permalink1
Vilken helg!! Det började i tosdags efter jobbet då vi åkte till Bålsta Jag, Michelle, Emma och en skön tjej som heter Sandra. Vi tog det lungt och gick och la oss tidigt. Upp kl 8 och började förbereda inför dagen, åkte båt, vattenskidor och solade. Från 12 droppade det in fler och fler folk och till slut blev vid ca 17 pers. Vi åt och drack och drack och åt och körde lekar! Grymt roligt var det iallafall, kom i säng vid 4. Dagen efter började vid halv 10 när Emma rykte upp dörren och skrek att det var frukost, bara att masa sig upp....Resten av dagen tillbringade vi på bryggan i bikini med stekande sol. På lördag eftermiddagen åkte några hem men dom flesta stannade kvar och vi fortsatte sola och grillade till middag. Lill laggar (emmas lillebror) kom dit med några kompisar och låt säga att det slutade vilt för vissa läs: syskonen laggar som hade som mål att supa ner den andra vilket dom lyckades utmärkt med haha :D vid tolv sjöng vi för världens bästa Emma, bastade och badade och gick och la oss. Vid halv 10 imorse vaknade jag och såg att solen lyste igenom rullgardinen så jag väckte Jennie och vi gick upp och solade och väckte dom andra. Efter ett tag när vi städat svinstian åkte vi därifrån hem för att byta om och sedan åka till Emma som hade födelsedagsbrunch! BILDER KOMMER INOM KORT

Nu är jag sjuuukt trött och jag öppnar imorron :/ men det gör inte så mycket eftersom jag efter jobbet ska åka med Johanna till orsa (dalarna) i några dagar - ska bli så skönt!

Nu ska jag slänga i lite kläder i en väska (packa) och sedan mysa med världens bästa pojkvän som åker till Marbella imorron i en vecka :(

Puss / J

Planering

Allmänt Permalink0

Måndag:
- Ledig
- Sushi med LillEmma och Michelle
- Kolla in rean med Tone

Tisdag:
- Ledig
- Sola med Tone och Tove
- Joggingtur

Onsdag:
- Jobba 12-16
- Sex ande the city bio med tyresötjejerna :D

Torsdag:
-Jobba 12-20.30
- Åka till bålsta där tjejkväll och planering väntar!!!!:)

Fredag:
- MIDSOMMARAFTON I BÅLSTA med ett häärligt gäng!!

Lördag
-Dagen efter med förhoppningsvis sol och bad och kanske övernattning igen

Söndag:
-Emmas födelsedag och brunch <3

Yeeey så sjukt rolig vecka :D Idag har jag solat med Tone och Tove och snart ska jag sticka ut och springa!Min nya hobby haha det är så skönt!:)
Puss / J

Underbar ledig dag :)

Allmänt Permalink0
Tjohooo!

Idag har jag varit ledig och jag väcktes av mina härliga kompisar på telefon..åkte in och åt sushi med dom, Köpte en kamera :), träffade Tone en stund och kollade rean, åkte hem, åt kött och sallad med älskling, städade lägenheten ihop och nu sitter jag och dricker kaffe medan jag ordnar med musiken inför midsommar - the music master!!!haha ;)

Så nu sitter jag här med massa god mat i magen, en ny kamera och en skinande lägenhet :)

Imorgon blir det jobb 12-16 sen myskväll hos Michelle <3
Puss / J
Till top