Notjustme

Teater

Allmänt, Graviditeten Permalink0
I julklapp brukar alltid Gustav och Wille hitta på något speciellt för hela familjen att göra :) det har varit bla. Filminspelning, beachvolleyboll på ett ställe inomhus med sand och värme, curling osv... I år gick vi på improvisationsteater i stan. Visste först inte vad jag skulle vänta mig (är inte så teatrig av mig) :p men det var faktiskt roligt :) 
 
Efter gick vi till en jättemysig 50-tals bar och drack en drink.
Fina Isa <3 
Försökte få bild på magarna men det var svårt! Isa ska få sin bebis 2 månader efter mig. Dom blir kusiner <3 Isa är ju Gustavs Styvsyster :) 
 
Pusss / J 

Fredag!

Allmänt, Graviditeten Permalink0
Kom på att det är fredag idag och blev lite extra glad :) det betyder ju att jag får sällskap av min fina pojkvän hela helgen :) tomt utan honom på dagarna!! 
Gjorde musli igår igen, så gott!!!!
 
Ikväll ska vi med Gustavs hela familj på improvisationsteater. Fick det i julklapp, får se vad det är. Ska bli kul att träffa alla :) 
 
Vaknade dock upp med jätteont i ryggen och revben och är väldigt trött...Det går upp och ner och idag verkar det vara en dålig dag :/ hoppas det blir bättre snart! Har vilat hela förmiddagen i soffan med den varma vetekudden på revbenen. 
 
Ha en fin fredag allihopa!! 
 
Nu blir det en promenad ute och sen lite Yoga.
Pusss / J 

Bebismys

Allmänt, Graviditeten Permalink0
Idag har jag strosat runt i centrum. Köpte mig en Belly binder för efter förlossningen som gör att man får en bättre hållning och att den hjälper magen att komma till rätta ;) 
 
Sen gick jag till Johanna. Länge sen jag tog en sån lång promenad men det var skönt :) fick lite ont i höfterna bara så jag gick i lugn takt. 
 
Träffade lilla lilla bebisen! Helt underbart med lite bebisGos!!! Kan inte fatta hur små dom kan va <3 underbart fin <3 
Såhär glad var jag för att jag skulle få mysa med bebisen :) 
 
Dagens kanonkula: 
 
Har alltid tänkt att när Johannas bebis är ute så är det inte lång tid kvar, då är vi på tur....och nu är det vi på tur nästa gång (av dom vi känner som är gravida) ;) 
 
Puss /J 
 
 
Till top