Notjustme

Oh my!!

Allmänt, Privata Jossan, Träning & Mat Permalink0
Herre Jesus!! Idag körde jag och Nora Cirkelgym med Julia som ledare. Vi var taggade till tusen, sjukt utmanande och bra ledare!, grymt pass, skön energi, fönster som immade igen och taggande musik - det kunde inte annat än va grymt kul!!! Jag tog i så in i (var nära att kräkas för jag tog i så mkt) underbaaaart :D 

Haha ibland tycker jag att det är konstigt att jag blir så lycklig av träning och att jag tycker det är så otroligt roligt. 


Ruffsig och glad i mina nya träningskläder :) 

Seen middag framför Mia på Grötö

Frukt

Allmänt, Privata Jossan Permalink0
Pratade nyss med min fina vän Angelica som precis som mig är ovanligt trött! Hon pratade om att hon hade köpt massa god frukt, jag blev inspirerad så jag skar upp den frukt jag hade hemma och gjorde lyxvatten :) vatten med citron och frysta jordgubbar, jättegott!! 

Pusss/J

Typiskt!

Allmänt, Privata Jossan, Träning & Mat Permalink0
I lördags gjorde jag en Jossan. Jag fick äntligen med mig Gustav till ett köpcentrum. Vi åkte till sickla och eftersom jag verkligen inte behöver något i klädväg förutom ett till par långa träningsbyxor (blev helt såld på det efter dom andra jag köpte) så tänkte jag utnyttja presentkortet jag hade på Stadium. Jag går dit och testar säkert 10 olika och det är bara 1 par som är bra, resten var genomskiniga i rumpan (vem fan har tänkt där?!) eller för stora (vill att dom knappt ska kännas så tighta ska dom va)

Jag går tilk kassan och ska ta upp plånboken men nej den är hemma i träningsväskan!! Ahh (slår mig själv i huvudet) som tur var, var ju Gustav med så han fick betala dom åt mig och sen fick jag suktas av alla snygga saker jag såg..... (Kanske var bra att plånboken låg hemma) 

Köpte ett träningslinne oxå på rean :) 

 
Puss/J 
Till top