Notjustme

Höst

Allmänt Permalink0
När jag hämtade plutt igår hade han precis doppat sig själv plus "ninni" (nyckelpigan) lite grann i en vattenpöl haha måste jag säga att det blev gråt och panik när nyckelpigan åkte in i tvättmaskinen?! Fy vad jag kände mig hemsk och tur att det finns snabbprogram på maskinen!  
 
det går jättebra på förskolan för honom :) han är trött på förmiddagen så när dom går ut sitter han i sin vagn en stund och då orkar han ända fram till vilan. 
 
 
 
Vi gick hem, lekte i lekparken hemma, gjorde middag, åt, badade och kl 19.10 sov han och han sov till 7.40!!! :D skönt! 
Geggamojja :) 
 
Nu ska jag upp och äta frukost med mina killar! 
 
Puss/J 
 

Onsdag

Allmänt Permalink0
Vi har redan fått rutin vid hämtning :) åka vagn från förskolan, Mio får sin vattenflaska, och litet snack typ banan eller riskaka, vid lekparken utanför oss stannar vi och leker med en grannkompis ganska länge, in och kolla på tv en stund och sen kommer Gustav hem :) såå härligt att ha gått ner i tid och få mer tid med Mio! 
Igår satt han ihop två ord "Mimi gugaa" (mio gungar) <3 
 
Snart kommer Mios farmor och hälsar på en sväng :) hon och mamma kommer turas om att hämta honom på förskolan på torsdagar när både jag och Gustav slutar sent! :) bästa! 
 
Puss/J 

Förskolan

Allmänt Permalink0
Idag lämnade jag Mio på förskolan första gången. Lämningen gick så himla bra :D gav mig napp och snutte, sprang in och började leka, vinkade. Ingen tår,ingen tvekan! 
 
När jag hämtade honom fejkgrät han hahaha men han hade haft det jättebra och inte varit ledsen någonting :) ätit, sovit, lekt :) såååååå stolt! <3
Påväg till förskolan 
Hej hej mamma :) 
 
Fyndade den här bilbanan, oanvänd för 100 kr! Mio som nu älskar bilar, älskade den!! :D 
 
Nu ska han få välling i sin säng <3 imorgon väntar andra dagen på förskolan :) 
 
Puss/J 
 
 
Till top