Notjustme

Sista dagen

Allmänt, Graviditeten Permalink0
Sista dagen på året! I vanliga fall brukar jag försöka komma iväg och träna något av friskis specialnyårspass idag men eftersom att jag är gravid så tränade jag ett skönt (och ganska hårt) pass här hemma istället :) man kan göra mycket med kroppsvikt, hantlar och gummiband! 
 
Ikväll ska jag och Gustav fira nyår med Johanna (som oxå är hög gravid), Kim
och Dante såklart! Det blir middag och lungt :) 
 
Har målat naglarna nyårsfina :) 
 
 
En årssammanfattning kan ni vänta er, men inte idag! Hinner inte. Tänkte summera året men även köra en bildbomb!!! Hur låter det? :D 
 
Puss/J 

Städdag

Allmänt, Graviditeten Permalink0
Igår gjorde vi om i köket i lådor, skafferi och hyllor för att göra det smartare :) på kvällen var det dags för lite julfirande med Gustavs pappa och styvmamma och Wille och Nora :) vi fick en jättegod 3 rätters middag med efterrättsbuffe som avslut :) supergott!!! 
 
Idag tog vi sovmorgon (måste passa på innan bebis Bökar på utsidan) ;) sen åt vi frukost framför Sunes Jul.
 
Sen började vi rensa, fixa och städa och håller fortfarande på. Inte så jobbigt när man är på städhumör och har lite energi över för en gång skull :) 
 
Pusss/J 

Tännforsen

Allmänt, Graviditeten Permalink0
Igår åkte killarna skidor och jag, mamma och Trine åkte på utflykt till Tännforsen som är sveriges största vattenfall. Först gick man en bit in i skogen och sen kom vi fram till vattenfallet som var riktigt mäktigt! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter det fikade vi vid en supermysig stuga. Perfekt avslut på en perfekt resa :) 
 
Puss/J 
Till top