Notjustme

Valborg

Allmänt Permalink0
Tjohooo!

Känslan när jag vaknade imorse var konstig, jag var lixom ledig haha Idag har jag tagit sovmorgon, tränat (har redan träningsvärk i benen!), duschat och nu sitter jag och äter honungsmelon och ett stort glas smoothie med hallon och vaniljyoghurt. Snart ska jag börja göra iordning mig för sen blir det middag och vin hemma hos Michelle och trevligt sällskap :) om det blir grillning bestämmer vädret men jag hoppas det! Sen får vi se vart kvällen bär oss ;)

Have a nice one!
Puss / J

Ändrade planer :D

Allmänt Permalink0
Är klar med arbetet..som ska in på måndag haha så bäst, i know!! så nu har jag heela helgen ledig :D så sjukt skönt! men nu fick jag lite panik när jag inte har några planer alls eftersom jag sagt till alla att jag inte kommer kunna träffas på hela helgen för att jag skulle plugga..så om ni ser det här - JAG ÄR LEDIG! :D Gustav sticker till Liverpool imorron och ska kolla fotboll så jag har lägenheten för mig själv oxå! :)

En sak som är säker är iallafall att jag ska ta sovmorgon imorron sen ska jag TRÄNA :D Hör av er om ni vill träffas, det vill jag!

Puss / J

Äntligen!!

Allmänt Permalink0

Nu är äntligen den nya säsongen av THE HILLS OCH THE CITY på MTVs hemsida :D Love it!!

The cast of the final season of The HillsMTV - Friday, April, 23, 2010, 8:23 PM
The Hills - mer opererade än aldrig förr ;) haha skämtosido så är denna serie inte sig lik sen Whitney och Lauren slutade.....och alla deltagare började operera sig..eller vad tycker ni?


The City - Whitney är bäst :)

Nu ska jag börja skriva på arbetet så tangenterna flyger av! :D
Puss / J

Till top