Notjustme

Tisdagsträning

Allmänt, Småbarnsåren, Träning & Mat Permalink0
Det gick så bra igår på träningen 😃💪 Jag och Hanna har bestämt att tisdagar får vara vår stående träningsdag! Så peppad!  Imorse ställde båda klockan på 07.00 för att boka cirkelgympass till på tisdag 😄 (platserna tar slut inom 10 min annars för att det är så populärt och bokningen öppnar 7.00, 7 dagar innan passet) 

Nu slappar jag och Melvin i soffan, så skönt! 

Puss/J 

Frukost!!

Allmänt Permalink1
Mmm jag älskar frukost!! Bästa målet enligt mig 😃 nu för tiden har jag inte tid för någon märkvärdig frukost när jag har två barn och ska iväg och lämna på förskolan så det brukar bli en macka eller lite yoghurt...
 
Den här veckan har Gustav simvecka med eleverna och har lite andra tider vilket gjorde att han kunde lämna Mio idag 😃 jag som tänkte få sovmorgon vaknade ändå samtidigt som de andra för att Melvin vaknade. Han var lugn och bara lite pratglad så vi låg kvar i sängen,  kollade på varandra och pratade 😍 mys!!! Kommer inte ihåg att jag njöt så mycket av sånna stunder med bebisMio?! Kanske jag gjorde. 
 
Vi gick upp, Melvin fick bada och medan jag gjorde iordning långfrukost till mig somnade Melvin 👌 
Så nu äter jag fortfarande och lyssnar på radio, brukar ni göra det? Jag gör det varje morgon 😊 tycker att det är mysigt!
Om ni har letat efter den godaste granolan kan ni sluta för här är den! Finns i många smaker, min favorit är den med dadlar och hasselnötter!!! (Ellen här är den) 😊
Mmmm 
 
Ha en fin dag
Puss/J 

Tisdag

Allmänt Permalink1
Sitter just nu på bussen påväg mot friskis 😃 Känner sån lycka när jag får göra något för mig själv just nu! Genom att Gustav är beredd med ersättning åt lillebror där hemma om han blir hungrig medan jag är borta och att det fungerar så himla bra (precis som med Mio),  så kan jag verkligen slappna av! Ammar honom innan jag sticker iväg och är beredd när jag kommer hem. 
 
Älskar att få spendera tid på friskis tillsammans med kompisar igen 😍 två flugor i en smäll när det är både blir socialt och träning. 
 
Idag ska jag och Hanna testa cirkelfys.  Det är stationsövningar både med kroppen och vikter. Tänker att vi får lägga det på vår nivå med lätta eller inga vikter.
 
Puss/J  
Till top