Notjustme

Farsta C

Allmänt Permalink0
Idag åkte vi till Farsta centrum på jakt efter lite sommarkläder till mig (som sitter bra). Hittade ett par jeansshorts som är lite längre än vanliga och sitter skönt över magen :) (ja den är fortfarande kvar...) sen köpte vi päronbyxorna jag velat ha till Mio och fyndade en tshirt och en one piece. Vi köpte en fin liten termos för att kunna blanda ersättning på språng :) 
 
 
Efter det åkte vi till Gustavs farfar som är 90 år och visade upp Mio :) 
 
Nu är Gustav och kollar matchen, Mio sover och jag chillar :) 
 
Puss/J 

Det här med amning

Allmänt Permalink1
Från första stund har amningen fungerat jättebra! För någon månad sen så började Mio krånglade lite när han skulle äta, mjölken kom inte tillräckligt fort och tog slut snabbt vilket gav en frustrerad bebis som ibland matvägrade! 
 
Tiden gick och hos Bvc fick vi höra att Mio hade dippat nedåt från sin kurva som redan var under medel. Vi fick en tid för extra koll för vikten. Vi köpte hem ersättning ifall att och en dag vägrade han att äta från mig, provade allt! Han skrek och var vrålhungrig. Vi provade då att ge honom ersättning från flaska och han slukade den på en gång :) på extra kollen hos barnmorskan berättade vi allt och hon sa att vi skulle fortsätta ge honom ersättning emellanåt. En sån lättnad!!! 
 
Överallt förespråkar dom om amning och är något som många har en åsikt om och självklart hade jag velat fortsätta helamma om det hade gått!
 
Det har legat som en stress hos mig vilket i sin tur förs över till Mio. Han blir frustrerad - jag blir frustrerad...Nu när han ammar ungefär varannan var tredje gång och ammar hela natten är det som all stress och nervositet kring amningen (ska det funka den här gången?!) är som bortblåst och vi har fått en ännu nöjdare och gladare bebis :) han har även gått upp och ligger på sin kurva igen vilket är jätteskönt! Att Gustav får vara med och knyta an vid matstunden tycker han är jätteroligt och jag kan gå iväg och träna eller bara vara Josefin för en stund vilket är toppen. 
 
Såå det jag vill säga med det här är att gör precis som du/ni känner och skit i hetsen kring allt det här! Du/ni känner ert barn bäst och jag tror att ni gör det bästa för just ert barn, eller hur?!;) 
 
 Puss/J

Hemma

Allmänt Permalink0
I söndags var vi hos Gustavs pappa och vattnade och sen stannade vi i deras trädgård och åt lunch och solade :) så skönt!
Mio tog det lungt i skuggan <3
 
Igår åt vi frukost på balkongen, så mysigt!
 
Sen hängde jag och Mio medan Gustav målade fönstrena i vårt rum och i Mios. 
 
Sen tränade jag skivstång med Johanna och Nora!!!! :D så kul! Kändes precis som förr när alla tränade på friskis och det var alltid någon där man kände :) nu har folk flyttat eller skaffat barn.. När jag kom hem gjorde jag Tacosallad och Gustav stack iväg och kastade frisbee! 
Så gott!
 
Nu ska vi se vad det blir av den här dagen :)
Puss/J 
Till top