Notjustme

Undra vart vi ska?!;P

Allmänt Permalink1
Gustav fyller 25 på fredag och tar examen den 21 december så jag ska överasska honom :) Han vet inte hur,var,vad,när,hur länge hahaha ingenting.

Väskan står i hallen och väntar, undrar vad som ska hända ;) Jag ska avslöja allt på onsdag så tills dess får ni hålla er!Puss / J

Lite snabbshopping påvägen hem

Allmänt Permalink0
Råkade smita in på H&M påväg hem och hittade min nyårsklänning :) inte för att jag har några planer för nyår men det kommer :)

En svart långklänning som satt skitsnyggt på mig om jag får säga det själv :P


Några fina örhängen fick jag även med mig hem :) Tänk er dom stora svarta örhängerna till långklänningen, aaah snyggt! :)

Puss / J

Mysdag!

Allmänt Permalink0
Idag var 7 av 17 barn sjuka på min avdelning vilket är vääldigt ovanligt. Vi har nämligen superfriska barn annars. Nu går det dock någon förkyldning med hosta, snoriga som tusan och feber - något som alla verkar dra på sig barn som vuxna :/

Vi försökte njuta av stunden så gott det gick :) Vi hade Miniröris med det nya träningsmaterialet. Barnen blev helt chockade att det inte var den vanliga miniröris skivan och stod iaf och balanserade som elefanter fast det var fiskar som ålar sig vi skulle vara...haha det tar ett tag för dom att vänja sen men sen kommer det bli toppen :)

Vi pysslade även i massor, gjorde snölyktor, jultavlor och bakade pepparkakor :)


Älskar att vakna upp till den mysiga pyntade lägenheten

Har träninguppehåll fortfarande eftersom jag inte är riktigt frisk än :/

Gårdagens middag. Jag skulle laga någon typ av kött och hade turen att hitta detta i disken:

Det blev stekt ryggbiff, Potatis i ugnen med rödvinssås. Och ungsgratinerad Fetaost!!!En ny rätt jag har lärt mig som jag provade för första gången och mmmmmm vad gott det var

Du lägger en fetaost på en bit folie, ringla över lite olivlolja, hacka tomat och rödlök och lägg på och avsluta med grovsalt, peppar och oregano. vik ihop till ett litet paket, stoppa in på 200grader i en kvart och sen är det färdigt att äta :)


Vad tror ni att det kommer bli för middag ikväll hos familjen Persson/Tegebro?


Puss / J
Till top