Notjustme

Lite bättre

Allmänt Permalink0
Idag känns det lite bättre. Folk brukar alltid tycka att jag är en lugn person och det är jag nog men inuti är och har jag alltid varit väldigt stressad! :/ jag har kämpat med detta hela mitt liv och jag har för det mesta kontroll på det! Ibland skyndar tyvärr stressen ifatt mig och det har det gjort nu. Känner mig konstant stressad vilket resulterar i en väldigt orolig och stressad mage :( När detta händer är jag väldigt lättirreterad och retlig och får en väldigt kort stubin...jag försöker även hålla det inom mig och istället går jag runt och är tyst.

Idag har det känts lite bättre iaf :) har en rolig helg framför mig! Imorron ska jag och gustav äta middag med mamma, på lördag ska jag hänga med Frida och på söndag blir det eventuellt brunch med Emma och Emma.

Gick från jobbet idag och det lyckades vara uppehåll hela vägen hem, började dugga sista hundra meterna :) Snart ska jag iväg på Toves pass och få massa energi <3 Imorron stänger jag så ska inte vara på jobbet förrens 10.30 skööönt :D

Puss / J

:(

Allmänt Permalink2
Har verkligen haft en skitdålig dag idag, ja även jag kan ha sånna....Bara jag och Lotta (2 av 6) ur den ursprungliga personalen på avdelnngen med massa vikarier vilket verkligen suger alla energi ur kroppen. Spelar ingen roll om vikarien är skitbra, det blir ändå aldrig samma sak.

Nää usch jag har sagt att det här ska vara en positiv blogg men ibland kan man inte hålla det negativa för sig själv. Så varsegod :P

/ J

Som natt och dag!!

Allmänt Permalink2
Igår var jag sjukt nervös!!Skulle nämligen till tandläkaren idag...Kommer ni ihåg hur mitt förra tandläkarbesök gick?!jag fick en tant på folktandvården här i tyresö (nästan så att jag hänger ut hennes namn) Som behandlade mig sjukt dåligt!!Sammanfattningsvis kan jag säga att hon gjorde en rensning av kanaler (rotfyllning) utan bedövning. SMÄRTA! Jag skickade ett klagomail och sen fick jag byta tandläkare.

Men idag när jag kom. WOW jag blev behandlad som en prinsessa haha hon och sköterskan frågade hela tiden om det kändes bra, om det gjorde ont, om det gick bra, om jag ville ha radio i bakgrunden, om jag låg bra, om jag hon skulle suga bort saliv med sugen osv. osv. osv :D vilken skillnad! Dessutom kände jag INGENTING under hela tiden! Hon var väldigt duktig och pedagogisk, berättade hela tiden vad hon gjorde och varför. Efteråt sa jag det till henne :) Att det var som natt och dag.

Så hon kan ha botat min tandläkarskräck. Det ni.

Nu ska jag iväg och äta middag hos gustav pappa och styvmamma :)

Puss / J
Till top