Notjustme

Underbara helg

Allmänt, Privata Jossan Permalink0
Igår fortsatte helgen. I lördagskväll föreslog Gustav att vi skulle äta Brunch i  Nynäshavsbad på söndagen. Jag gick upp på morgonen och ringde dit och dom hade bord :) så vi började med en brunch med utsikt över vattnet och solen i ögonen :) brunchen är underbart fräsch och god. Det finns bla. Ägg, bacon, smoothie, juice, gravad lax, plättar, scones och ett megastort efterättsbord - rekommenderas starkt!! Efteråt gick vi en promenad vid vattnet. 
Sen åkte vi och tog finaste Dante på en promenad. Vi stannade vid en lekpark och lekte en stund för att dom skulle kunna fixa lite hemma :) 
tack för lånet <3 
En liten svamp i skogen <3

Sen blev det sushi och medeljympa med Tove! 

Bra helg, BRA helg!!! :D massa ny energi! 

Pussss/J

Hej

Allmänt Permalink0
Hej! Nu var det en vecka sen jag bloggade.. Förlåt för det! Den här veckan har varit jättejobbig! Jag vill alltid vara mitt bästa jag när jag är på jobbet och det har jag varit men så fort jag slutat jobbet har jag haft världens huvudvärk, magont, nackvärk och ryggont, en fruktansvärd trötthet och för att toppa det hela en jävla PMS hahaha nu i efterhand kan jag skratta åt det! Jag har knappt tränat utan gått hem och sovit.... Vet exakt vad som orsakade det här! Mina allergitabletter! Nu har jag bytt och det är genast mycket bättre :) 

Helgen har varit underbar! I fredags mötte jag Frida. Vi åt på tacobar och tog det lungt hos mig, blev av med lite kläder som jag rensat bort :) I lördags åt jag en god frukost, hjälpte Johanna och Kim att flytta och sen blev det 50 årsfest med Gustavs familj. Myste järnet med underbara lilla Tage <3
Fortsättning följer :) 

Pusss/J

Söndagsträning

Allmänt, Träning & Mat Permalink0
Har precis tränat med Nora :) vi jympade med en ledare vi aldrig kört med tidigare - kul! 

Det här med söndagsträning är något för mig! Gustav har endå alltid matcher på söndagar så det passar bra :) 
Pusss/J
Till top