Notjustme

Shopping

Allmänt Permalink0
Nu ska ni få se det jag köpte igår :) blev inte så bra bilder eftersom jag tog dom inatt när det var helt mörkt förutom en lampa.


Två stora slappa tröjor


En stickad tröja med trekvarts arm och med ett svart linne under blir det super :) Den marin/vit randiga tröjan med upprullade ärmar behöver jag inte kommentera - ÄLSKAR randigt! så Jossan! varför bryta ett vinnande koncept?;P


Ett par av mina favvorjeans frå bikbok - väldigt billiga och mjuka som bomull, perfekta till jobbet då dom är väldigt strechiga :) Ett par träningsbyxor, snygga och sköna :) och ett par skor som är perfekta för en dag på stan.

  
Hittade även en vårjacka som är tunn och lite army stil, den har luva. På bilden har ja rullat upp ärmarna.

Nu ska jag städa lägenheten sen åka till mamma och gå södermalm runt med Johanna sen är det middag hos mamma :) Men vad ska man ha på sig när man går? Kan ju inte ha en tjock jacka men har ingen vindjacka...får kanske låna gustavs :P haha

Puss / J

Heldag med bra sällskap

Allmänt Permalink0
Idag vaknade jag kl 9.00 och gick upp och åt en liten lyxigare lördagsfrukost (Gott bröd, dyr skinka, juice, toblerone till kaffet) och kollade tv. kl 12.00 mötte jag Hanna, min sötnos till barndomsvän i Nacka forum :) Vi hade en riktig heldag och hann med en lunch på Il piatto - bästa salladsrestaurangen! Vid kl fyra åkte Hanna hem och jag in till stan för date nr 2 med Johanna. Vi åt middag på tacobar, kollade bio och tog en mysig liten promenad från kungsgatan till slussen vilket var skönt! 

Okey hur hittar vi här nu igen haha som en labyrint!

testing testing

Min sötnos!

Tog en parma, fetaost och melonsallad :) I like it!!

Jag och Johanna satt och åt och hade visade sig inte så bra koll på tiden. Vi gick till biografen och tog lång tid på oss att köpa popcorn och cola. Vi var i full fart med att prata om något viktigt när vi kommer in i salen som är helt tyst och där sitter alla redan (det var alltså den största biosalongen) och kollar åt vårat håll. När jag såg vart våra platser var (de enda där ingen satt) ville jag sjunka igenom jorden....alla satt på sina platser, salongen var mörk och filmen skulle precis till att börja och här kommer vi med alla mina påsar och ska ta oss lite smidigt till mitten av raden...några irriterande ansikten fick man nog...:/ hehe

Stockholm är fint på kvällen! <3 (dålig bild från mobilen)

Vi provade även kexchoklad med blåbärssmak och den smakade verkligen kexchoklad och lite blåbär, helt ok!


Är ni nyfikna på vad som gömmer sig i kassarna??Det är jag oxå ;)

Puss / J

Hot or not!?

Allmänt Permalink0

By the way vad är grejjen med döskallehalsband á la Laila bagge på let´s dance ikväll??Alla har dom, dansare som jury...undra hur mycket pengar dom fick för att göra den reklamen.

Personligen tycker jag det är alldeles för mycket!!

Har på Let´s dance i bakgrunden nu när jag bloggar men nu ska jag kolla någon film eller serier på datorn. Imorgon ska jag shoppa med Hanna i Nacka forum sen blir det bio på kvällen med Johanna :) mysdag!

Puss / J

Till top