Notjustme

Förvandlingen

Allmänt Permalink0
15.20 vaknade jag, åt dagens typ första mål sen tog jag en dusch och så bestämde jag mig! Vi åker till Hanna och Robin där vi ska fira ikväll. Så på 1 1/2 timme gjorde jag en förvandling från en sängliggandes sjukling till en nyduschad, piffad mamma :) och det känns genast bättre! 
 
 
Puss och Gott nytt år!!! / J 

En mysig dag igår

Allmänt Permalink0
 Igår var Mio lite snorig och täppt men inte så farligt. Frida och Viggo kom hit och åt pannkakor och lekte lite :) Mio fick en pulka i julklapp :D 
 
 
Sötnosar! 
Tror att Mio tycker att stora Viggo är häftig ;)
 
Glenn kom oxå förbi :) lyxigt att ha båda Mios gudföräldrar hos oss på samma gång <3
Finaste! Mio vinkar till kameran :) 
 
Efter det åkte vi hem till Ted, Ellen & Emilia och där var oxå Carro, Andreas & Tilda och Anton. Många barn/bebisar är det :) 
 
 
Idag vaknade jag sjuk :(:(:(:( sämst är vad det är!!! Men ganska väntat eftersom jag låg så tätt med Mio när han var så sjuk. På nyårsafton och allt... Har precis sovit en stund och gör allt för att kunna åka iväg sen för nyårsfirande.. Håll tummarna! 
 
Puss/J 
 

Tar allt!

Allmänt Permalink0
Igår när vi skulle lägga Mio så gick det inte, han hade hög feber ..  Han sov max 4 minuter innan han vaknade igen. Efter 1 1/2 timme så gick jag och la mig med honom på mig. Efter en stund kunde jag lägga honom bredvid mig och där låg han som ett plåster på mig hela natten. Ibland försökte jag få mer än den decimeter som jag låg på och la honom en bit ifrån mig men ändå i vår säng, det slutade alltid med att han vaknade missnöjd och letade sig nära mig och somnade om. 
 
En riktigt tuff kväll och natt men mysigt att känna sig så behövd :) <3 önskar att jag kunde ta allt det onda!! 
 
Här har han 39 graders feber?! 
 
Idag vaknade han på gott humör, han vaknade ju mellan oss vilket aldrig händer :) sötnosen! Han har varit piggare och sluppit alvedon men framåt kvällen fick han lite feber igen men har sovit sen vi gick och la honom. Nu hoppas vi på en bra natt. 
Vi tog en välbehövlig promenad i friska luften förut, så skönt! 
 
Puss och godnatt /J 
Till top