Notjustme

Fullspäckad dag imorron

Allmänt Permalink0
Nu är det dags för lilla mig att krypa ner (ensam) i sängen. Saknar min älskling!!Har aldrig förut haft problem med att sova själv har tom. tyck att det varit skönt men det var innan jag blev sambo med världens bästa...Nu är det inte alls kul att sova själv tom. lite jobbigt, eller mycket! :(

JAGochDU DUochJAG <3

Imorron ska jag sola med Tone och Tove här i Tyresö, ska bli mysigt! Efter solning så ska jag möta Sandra som jag jobbade med på Waynes Coffee för lite AW eller AS för mig=After Sun ;) Efter några glas på någon uteservering så ska jag förhoppningsvis sammanstråla med Michelle och Emma för en utgång (om dom är på) :) En helt klart bra dag!

Puss / J

Friskis goes outside :)

Allmänt Permalink0
Efter slappandet i solen hela dagen var det väldigt skönt att ta på sig träningskläderna och gå ner mot friskis för ett utepass :)

TIPS: Alla friskis har utepass nu som alla är välkomna till även fast man inte är medlem!!Bra va??


Det var svinvarmt!

Är man bloggförstörd när man gå ifrån passet för att ta ett kort till bloggen? hahahaTill middag blev det det här :)

Nu ska jag fortsätta slappa i soffan hela kvällen, var länge sen nu!

Puss / J

Åh vad härligt!

Allmänt Permalink0
Jag måste börja med att säga förlåt till er som tycker att jag njuter lite fööör mycket av min semester och gör er avundsjuka när jag beskriver hur underbart jag har det :D Men tyvärr kommer det bli mer av sånt!

Idag testade jag och Isa en ny strand, väldigt lugnt och mysigt!!Och varmare i vattnet med bättre strandbotten :)


Till lunch hade vi med oss pastasallad med både röd och grön pesto, kalkon och avocado :) Även melon, nektariner och persikor och såklart kaffe fanns med i pickniken...Lyx
 

Till mellanmål blev det Jordgubbar med mjölk och snart ska jag möta Isa för ett friskispass utomhus :) Ska bli skönt att röra på sig.

Puss / J
Till top