Notjustme

Äntligen!!!

Allmänt Permalink0
Eloge till alla ensamstående föräldrar med små barn! Det är inte lätt att få ihop pusslet när man ska rodda allt själv. Två barn, mat, sömn, tvätt, lek... Gustav har ju varit bortrest sen i fredags och snart kommer han hem 😃😃😃 har längtat!! Inte bara för att han kan hjälpa till med allt utan för att det är mycket roligare och mysigare med honom hemma ❤ 
 
Vi har hängt med mamma i fredags och idag. Idag var vi vid Tyresö slott. Tog en promenad runt omkring och åt lunch 😊 
 
I lördags var vi på kalas hos Göte som fyllt år sen sov Mio över hos farfar och Stina. Ellen och Lotta kom hem hit. Vi åt middag och kollade på bad moms 2 😃 mysigt! 
 
Har varit mysiga dagar med mina små hjärtan men nu är Gustav mer än välkommen hem 😅❤ 
Puss/J 

Utmaningen

Allmänt Permalink0
Skrev för ett tag sen om en utmaning jag tänkte köra. Utmaningen är att jag ska köra 3 pass på friskis per vecka i 5 veckor 😊 inte svårt egentligen men kör vanligtvis 2 gånger i veckan nu efter att jag fått barn.
 
Vill lägga i en extra växel nu inför sommaren. Tanken är även att jag ska utmana mig själv i val av pass 💪 har ju redan börjat göra det eftersom att jag kör spinning en gång i veckan! 
 
Puss/J 

Självklart!

Allmänt Permalink0
Mio var på förskolan igår och var så taggad på att va tillbaka efter en helg och 3 dagar hemma med feber. Imorse precis innan vi skulle gå mot förskolan upptäcker jag en prick på handen och tänker genast VATTKOPPOR! Grannen har precis haft det och en på Mios avdelning oxå...skickade bild på den till några av mina mamma och förskollärarkompisar "är det en vattkoppor?!" frågade jag. "troligtvis" "avvakta och se" "vattkoppor eller höstblåsor" var några av svaren jag fick. Suck!!!!! Bara att stanna hemma. 
 
Nu håller vi tummarna för att det inte är vattkoppor. Gustav är nämligen iväg till Polen med två kompisar fredag till måndag kväll. Så det skulle va en väldigt dålig tajming!!  😣😏 
Vi tog en tidig fikar att överleva dagen 🙈 nej jag älskar inte att vabba.... Haha 
Nöjda över slottbygget 😊 
 
Mio är så rolig. Kom nu går vi in. "jag kan inte, jag har fastnat i skrothögen"  
 
Och sen hittade han en "ledtråd" 😂😂😂
Älskar hur han leker med ord. Så kul! 
 
Puss/J 
Till top