Notjustme

Friday night

Allmänt Permalink1
Vad har ni för er ikväll? myskväll med någon du älskar, utgång med tjejerna, parmiddag, spelkväll?? (vuxenpoäng på att jag tänkte parmiddag lr spelkväll, men det är ju supermysigt!!på riktigt) Eller så kanske ni sitter hemma själva som mig och ska upp och jobba tidigt imorgon bitti?

Jag sitter iallafall i soffan, äter riskakor med sourcream & onion smak (TIPS:bra komplement istället för chips) :) Ni vet mina tre veckor utan socker? Förra helgen hörde jag av mig till min styvsyrra som fick med mig på det tåget och hon hade redan då fuskat!!!haha så nu kör vi ingen socker på veckorna som vanligt och mycket mindre på helgerna än vi brukar..en glass eller lite mörk choklad fungerar utmärkt! jag brukar ju iallafall bara proppa i mig sakerna på helgerna även fast jag inte är sugen utan bara för att haha så det här funkar utmärkt!

Imorgon ska jag åka hemifrån kl 7 så det blir tidigt i säng kväll, hatar att vara trött på jobbet! Hoppas ni får en trevlig kväll!:)

Puss / J

Har du leg?

Allmänt Permalink0
hahahah kom precis hem från konsum där jag inhandlade lite mat och en redbull. Jag vet att redbull inte är bra men ibland brukar jag köpa det till jobbet när jag jobbar långa pass på helgen eftersom jag inte kan hälla i mig kaffe hela dagen....kassörskan frågade då efter leg och jag som står helt i min värld och trött efter träningen i förmiddags skakade mig ur min värld och började skratta. jag är 23 sa jag och då tyckte hon det var lite pinsamt och var tvungen att säga jaa, asså, ibland är det så svårt att se...ärligt talat blev jag lite glad

Dagens konstaterande: I still got it! jag måste ju se toppenfräch ut haha ;P eftersom de har 18 årsgräns som precis med lättglöggen i julas måste hon trott att jag var 17, alltså 5-6 år ifrån...och jag som känner mig så gammal, kanske kan sluta med från och med nu då..:)

Jag har varit så duktig. Igår när jag kom hem från skolan fick jag ett ryck och började städa hela lägenheten, fick även med gustav när han kom hem. Idag tog vi en lång seg morgon och gjorde ingenting. Vid 1 stack jag och tränade ett stenhårt pass och blev sjukt trött efteråt! när jag kom hem hade min kära pojkvän satt upp gardinstång+gardiner och tavlor i sovrummet :) och jag rensade och gick ner med vinterkläder och annat till förrådet!

Snart ska jag äta en mumsig middag bestående av bakad potatis och avocado med skagenröra och en mozzarella och tomatsallad :)

Puss / J

Weekend!

Allmänt Permalink0
Hallååå!
Grupparbetet blev klart idag vilket betyder leeedig till måndag, så nu har jag hängt lite framför tv/datorn och nu tänkte jag köra ett ryck och städa lite. När jag städar har jag min musik på hög volym och så är det bara att köra :) Fint blir det oxå. hur gör ni för att göra städningen lite "roligare"? Sen ikväll ska jag göra carbonara - så sjukt gott och vi äter det typ varje vecka haha

Är det fredag imorron redan?, vad händer med alla veckor??! Imorgon är jag hel ledig, ska träna på morgonen sen får jag hitta på något. Lördag börjar jag kl 8, så det blir lungt på kvällen! sen Lördag kväll blir det schlager med tyresötjejerna :D Söndag jobbar jag bara 12-16 sen ska jag hem och fira världens bästa mamma på både mors dag och hennes födelsedag!

Puss / J
Till top