Notjustme

Blondin-Brunette

Allmänt Permalink0
På lördag ska jag till frissan. Har jagat en tid länge, det har visat sig att min frisör slutar kl 17 varje dag och de har stängt på söndagar så enda dagen jag kan gå dit är på lördagar så nu blev det på lördag! Jag ska bli brunette!!!:) det ni. vad säger ni om det? I nyanseran nedan, jag har ju egentligen brunt hår som ni ser på nedersta bilden och är trött på att färga utväxten varje sekund så det blir nog bra, matchar ju med mina ögon ;)

Vad tror ni, blir det snyggt med brunt?

Puss / J

Vad blir det för mat??

Allmänt Permalink0
Ikväll lagade jag egengjorda hamburgare - Hur gott som helst!!!! så nu vill jag tipsa er! Santa Maria har några kryddblandningar som är grymma när man vill vara bekväm.

Easy Cooking Greek Style Biftek 35g Santa MariaDet här är min och Gs favoriter :) men finns måånga fler!

Puss / J

Jobb

Allmänt Permalink0
Dagarna har flytit på nu. I söndags kom Gustav hem så då kollade vi på film och pratade hela dagen och kvällen <3 Igår var jag på jobbet och efter det så hade jag och Lotta avdelningsmöte, jag kom hem till en underbar middag - blir så glad när G tänker på att jag vill äta nyttigt och hade gjort kött, grönsaker i ugn och mozzarella och tomat sallad. Jag kan bara backa två år då G aldrig skulle äta sallad till middag, nu gör vi nästan alltid det och något protein till typ lax, kyckling, kött! Om jag backar fem år så var det bästa han visste köttbullar och snabbmakaroner som han tillagade i micron med lite mjölk på för en stuvningskänsla hahaha (sschhh jag har inte sagt något) 

På jobbet rullar det på :) Idag hade vi sångsamling med de äldsta barnen, våra små grodor var i chock och satt bara och kollade på de stora killarna och tjejerna haha :) Efter det rullade vi ut ett stort papper på ett bord och lät barnen måla med målarfärg överallt! Imorron är vi inbjudna till den andra småbarnsavdelningen på kalas :) mysigt!

Hur har ni det??

Puss / J
Till top