Notjustme

Han växer!

Allmänt Permalink0
När Mio föddes mådde han inte toppen därför hade alla stenkoll på honom och vi skulle ge honom både ersättning och amning plus att vi skulle amma var 3e timme och om han sov var vi tvungna att väcka honom. Allt för att han skulle må bra, ha stabilt blodsocker och växa. Efter en vecka kunde vi sluta med ersättningen och idag på BVC konstaterades att han växer precis som han ska och är redan en stor kille :D nu behöver vi inte väcka honom på natten ens för amning, skönt! 
 
Han är nu 54 cm lång och väger 3850g, han är 2 veckor idag! 
Äntligen kan jag börja ha mina vanliga kläder!! Som jag har längtat!!! :D 
 
 
Förlåt för att den här bloggen har blivit en bebisblogg men jag antar att det är rätt naturligt! Det är ju mitt liv just nu :) mycket mys och mycket bebis. Det är till och med mysigt med promenader i regnet :p haha han äälskar att åka vagn, somnar på en gång!  
 
Första dagen ensamma har gått jättebra! Gustav kom hem tidigare än vanligt från jobbet, han saknade visst oss ;) 
 
 Pusss/J 

Själva!

Allmänt Permalink0
Inatt var jag uppe 1 1/2 timme för att en viss envis bebis vägrade sova... Ville inte väcka Gustav heller för han börjar jobba idag! 
 
Tillslut somnade han och klockan 8.45 gick vi upp. Första dagen ensamma för mig och Mio :) spännande och läskigt! Kl 14 har vi tid hos BVC så det blir en promenad dit :) kan inte våren komma tillbaka??? 
 
Igår kom Gudmor Frida hit! Hon har varit förkyld så hon har inte kunnat komma hit innan... Det var nog kärlek vid första ögonkastet för båda :) Mio bjöd på många leenden till henne <3 
 
Så fina!! <3 
 
Nu ska jag försöka göra frukost! 
Puss/J 

Lördag

Allmänt Permalink1
Idag har Gustav några kompisar här, dom spelar poker och jag och lillplutt hänger i soffan :) mys! 
 
Är riktigt trött, kanske ska passa på att vila när han gör det? 
 
Hoppas ni har en fin lördag! 
Puss/J 
Till top