Notjustme

Herregud!

Allmänt Permalink0
Åkte till friskis idag med migrän/stark allergikänning.. Skulle köra intervallflex bara det att ledaren ville prova den nya modellen där det inte var någon flex och fler block med jobbiga konditions och styrkeövningar! Jag är heelt slut! Men migränen/allergikänningen måste jag ha tränat bort för nu känner jag inget :) 
 
Kommer nog känna att kroppen lever imorgon.. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan med en skål yoghurt, kanel och äpple, måla naglarna och kolla på vanderpump Rules :) 
 
Pusss/J 

Helgen

Allmänt Permalink0
Igår förmiddag var jag iväg och tränade :) efter en intensiv utvecklingssamtalsvecka fick jag äntligen mitt andra träningspass för veckan och jag var superpeppad! :D 
 
Efter träningen var det en snabb dusch och fix för då åkte vi vidare till Ikea för att titta på utbyggnad av köket vilket inte gick så smidigt som vi ville. Det var lång väntetid för att få måttbeställda bänkskiva så vi ritade lite på datorn för att se hur det skulle bli och sen åkte vi hemåt. När vi var hemma gick vi direkt över till Isa och Andreas och Mios kusiner Tage och Göte :) vi fick grillat till middag, sen myste vi ner oss i soffan med alla barn och när dom sov så åt vi efterrätt (supergod rabarberpaj) och spelade spel. Sen gick vi hem, sån lyx <3 :) 
 Älskar allt grönt runt omkring :) 
 
Mysisar <3 
 
Puss/J 

Tacofredag

Allmänt Permalink0
Idag var det tacofredag här hemma :) 
Mio älskar tacos :) 
 
Efter välling i soffan somnade han i min famn, så mysigt <3 nu ska jag och min andra älskling baka äppelpaj :D 
 
Ha en bra fredag! 
 
Puss/J 
Till top