Notjustme

Fixat håret och spontankväll!

Allmänt, Tips Permalink0
Idag efter jobbet gick jag till centrum och kikade in på H&M lite, köpte två tröjor :) såg i spegeln att mina toppar blivit blonda typ (=dax att färga håret igen) Gick till lindex och köpte hårfärg, var till och med lite crazy och provade ett annat märke! ;P
 
Gick hem och började fixa håret direkt....
eftersom att håret är som tunnast på topparna blir det ljust där först...solen har en del att göra med att det ljusnat fort oxå (ska köpa inpackning som skyddar mot solen snarast) Ser ni det blonda?
Guldbrun tyckte jag lät bra:)
Resultat: (svårt att få med på bild)
 
Får bättre bilder imorron men det blev mycket jämnare och en lite ljusare nyans än vad jag brukar ha! superfint tycker jag iallafall :)
 
Efter det så gjorde jag och min älskling Toast till middag och sen kom Wille och Nora hit på en spontankväll...vi behövde diskutera resan till Egypten aaaahhh men mer om det imorron :P Efter det kollade vi film och åt glass :)
 
NU ska vi sova
Puss / J
 

Uppdatering

Allmänt, Privata Jossan Permalink0
Ligger fortfarande hemma från jobbet, förkyld...:/ Vet inte om det blivit bättre..lite kanske. Ska iallfall jobba imorron :)

Det slog mig typ nu att jag har semester från och med imorron!!Än sålänge har jag bara en plan och det är inte vilken plan som helst, Egyptenresan GUD vad jag längtar!!!:D

Sen kommer jag ta det som det kommer :) Hoppas på fint väder!

Ligger i soffan och kollar serier, snart ska jag äta något till lunch. Till frukost blev det smörgås, grapefrukt, vaniljte och grekisk yoghurt med jordgubbar :)

Puss / J

En nyckelpiga

Allmänt, Privata Jossan Permalink0
Jag bjuder på en sommarbild som jag tog med ajfönen igår, fin va?:)
 
Puss / J
Till top