Notjustme

Uppdatering

Allmänt Permalink0
Det har hänt mycket under en vecka. Värmen fortsätte, jag och Melvin var på öppna förskolan och åt sen lunch med en mammakompis 😊 Melvin har fått upp aptiten på burkmat vilket är skönt. Han har övat pincettgrepp med brödbitar 🙂 Mio tar nu springcykeln till och från förskolan och är såå duktig! Gustav körde innebandy med alla små killar här på gården en eftermiddag - så mysigt!!! Älskar radhuslivet! 
 
I fredags hade vi grannarna över på middag, riktigt mysigt!! I lördags var det först fixardag på gården och sen gick jag och Mio på kalas hos Göte 😍 
 
Efter kalaset fixade jag och Gustav iordning oss, hämtade upp Glenn, lämnade Melvin hos farmor för sin första övernattning (det hade gått så bra!! Han sov från 19-07 utan mat eller uppvak), efter det åkte vi till stan för att lämna Mio hos mormor och Tomas. Han hade inte sovit över där på ett tag så han var såå taggad 😍 dom hade haft det superbra! 
 
Vi fick skjuts av Tomas till kvällens destination - Täby och Martin och Fias 30årsfest. Sååå kul! Lekar, middag, photobooth, cider, vin... Man kan säga att det blev lite mer än vi tänkt oss för mig och Ellen som för första gången lämnat bebisarna över natten.... 😅🙈 men så kul att släppa loss ibland, senast var typ innan Mio?! 
 
Vi saknade vår Carro! Som inte fick någon barnvakt tyvärr.... 
 
Puss/J
Till top